Zoeken op Elektronicapagina.nl - U heeft gezocht naar Magix

MAGIX Video & Slideshow Sound Archive 8
MAGIX Video & Slides ..

Voorzie uw videos, slideshows en alle andere mediaprojecten op eenvoudige wijze opnieuw van geluid - in professionele geluidskwaliteit...

MAGIX Voetbal & Sport Mediapakket
MAGIX Voetbal & Spor ..

..

MAGIX Music Maker Soundtrack Edition
MAGIX Music Maker So ..

MAGIX Music Maker Soundtrack Edition zet uw computer om in een virtuele geluidsstudio, waarin u direct eigen filmmuziek kunt produceren...

MAGIX Music Maker Rock Edition 4
MAGIX Music Maker Ro ..

MAGIX Music Maker Rock Edition 4 meteen de juiste snaar raken en eigen nummers maken, die echt rocken! Strakke drums, pompende bassen..

MAGIX Music Maker Hip Hop Edition 4
MAGIX Music Maker Hi ..

MAGIX Music Maker Hip Hop Edition 4 heeft alles wat nodig is om eigen beats te bouwen, rap op te nemen en de complete eigen hiphop-producties..

MAGIX Red uw lp´s! 2014
MAGIX Red uw lp´s ..

Vroeger was alles beter - behalve uw opnamen. Want met de premium-USB-voorversterker en MAGIX Audio Cleaning Lab 2014 digitaliseert..

MAGIX Audio Cleaning Lab 2014
MAGIX Audio Cleaning ..

MAGIX Audio Cleaning Lab 2014 is ontwikkeld voor iedereen die zo snel mogelijk het meeste uit zijn geluid wil halen. Met maar een paar..

MAGIX Audio & Music Lab 2014 Premium
MAGIX Audio & Music ..

Het enige, wat nog beter klinkt dan het origineel, is het origineel geoptimaliseerd met MAGIX Audio & Music Lab 2014 Premium. Deze..

MAGIX Digital DJ 2 (Windows/Mac OS)
MAGIX Digital DJ 2 ( ..

MAGIX Digital DJ 2 is de meest innovatieve dj-software voor pc en MAC! Van startende djs tot ambitieuze club-dj - MAGIX Digital DJ..

MAGIX Music Maker 2015 Studio Edition
MAGIX Music Maker 20 ..

MAGIX Music Maker 2015 Studio Edition combineert hoogwaardige software en hardware-elementen voor de professionele opname van zang..

MAGIX Music Maker 2015 Control
MAGIX Music Maker 20 ..

De eerste stap naar een eigen studio: MAGIX Music Maker 2015 Premium gecombineerd met een eersteklas USB-keyboard.

MAGIX Music Maker 2015
MAGIX Music Maker 20 ..

Dit origineel heeft alle basisfuncties, geluiden, instrumenten en zorgt voo rveel lol bij het muziek maken.

MAGIX 3D Maker 7
MAGIX 3D Maker 7

Met MAGIX 3D Maker maakt u uit teksten en vormen naar keus moeiteloos hoogwaardige 3D-afbeeldingen en -animaties. Een veelheid aan..

Websites maken met MAGIX Web Designer (boek)
Websites maken met M ..

Websites zijn gemakkelijk zelf te maken met het officiele cursusboek van de MAGIX Academy. Dit boek is voor zowel beginners als gevorderden..

MAGIX Video easy HD (versie 5)
MAGIX Video easy HD ..

MAGIX Video easy HD is het ideale instapprogramma voor het hele gezin. Dankzij de intuitieve programma-interface met extra grote knoppen,..

Videomontage makkelijk gemaakt met MAGIX Video deluxe
Videomontage makkeli ..

Tijdlijn en keyframe zijn nog vreemde woorden voor u? Dan is het officiele cursusboek van de MAGIX Academy precies wat u zoekt! Stap..

MAGIX Video deluxe 2015 Plus
MAGIX Video deluxe 2 ..

Volledige vrijheid bij de vormgeving met MAGIX Video deluxe 2015 Plus: 64-bit-ondersteuning en veel meer nieuwe functies maken het..

MAGIX Video deluxe 2015 Premium
MAGIX Video deluxe 2 ..

MAGIX Video deluxe 2015 Premium overtuigt met alle voordelen van de Plus-versie en een uniek extra pakket bestaande uit drie exclusieve..

MAGIX Red uw video´s! (Windows)
MAGIX Red uw video ..

Met het originele videoreddingspakket van MAGIX slaat u uw favoriete opnames van oude VHS-banden op uw computer op, of brandt ze naar..

Slideshows maken met MAGIX Foto´s op DVD Deluxe
Slideshows maken met ..

Slideshows zijn optimaal om uw mooiste momenten en herinneringen met vrienden, bekenden en familie te delen - afwisselend, emotioneel..

MAGIX Web Designer 10
MAGIX Web Designer 1 ..

..

MAGIX Web Designer 10 Premium
MAGIX Web Designer 1 ..

MAGIX Web Designer 10 Premium met meer dan 50 Premium-extras biedt alles wat u voor een indrukwekkende website nodig heeft. Daarbij..

MAGIX Fastcut
MAGIX Fastcut

Met MAGIX Fastcut wordt elk avontuur in een handomdraai een avonturenvideo. Importeer opnames bijvoorbeeld direct van de USB van je..

MAGIX Video deluxe 2015
MAGIX Video deluxe 2 ..

Met de nieuwe programma-interface van MAGIX Video deluxe 2015 en de talrijke assistenten voor beeld en geluid wordt de videobewerking..